Albanian English Italian
Gota Flut qe ndricojne me LED, me ngjyra te ndryshme.
Gota për verë dhe ujë, qelq transparent pa fron.
Set gotash për shampanjë, liker dhe kokteile të ndryshëm.
Set gotash për ujë, whiskey dhe pije të ndryshme.
Pjatacnë ëmbëlsirash e sheshtë prej qelqi të dekoruar.
Prej qelqi në ngjyrë vjollce.
Për shtëpi dhe hotele, mbajtëse akulli prej kristali transparent.
Set tasesh qelqi të madhësive të ndryshme, për sallata dhe fruta.
Set gotash qelqi në disa ngjyra të ndryshme.
Set prej 76 pirunjsh, lugësh dhe thikash inoksi, për hotele dhe restorante.
«StartPrev1234567NextEnd»
Page 1 of 7